Saturday, April 20, 2024

Hvorfor skal du vælge et websted frem for Facebook til at markedsføre din virksomhed?

HVORFOR DU BØR VÆLGE EN HJEMMESIDE FREM FOR FACEBOOK FOR AT MARKEDSFØRE DIN VIRKSOMHED

MARKEDSFØRE DINE TJENESTER?

Mange lokale virksomhedsejere i dag er i et problem som følge af stigningen af sociale medier opgaver specifikt Facebook. Overse deres internetsider og gå over til Facebook eller bevare dem. Det blev rapporteret, at Facebook havde vedrørende 2.19 aktive kunder i det første kvartal af 2018. Disse er potentielle kunder. Alligevel kan Facebook aldrig nogensinde erstatte en virksomheds internetside

Som iværksætter, hvad ville du i stedet gøre, oprette en butik i en andens lokaler eller besidde et område fuldt ud dedikeret til din organisation? I den første mulighed, du går gennem ejerne af området. De kan smide dig ud, hvis du ikke overholder deres regler, uanset hvor urimelige de er, eller hvis de ikke ønsker dig der længere. Men i den anden er det dig, der har kontrollen. Hvad der sker i andres organisationer har sandsynligvis ingen indflydelse på dig. Det samme er tilfældet med at have din helt egen hjemmeside i stedet for at besidde en side i et socialt medie netværk, i dette tilfælde Facebook. De begrænser din involvering med dine kunder.

Din virksomhed besidder ikke Facebook-siden.

En virksomhed har ikke fuld kontrol over Facebook-websiden eller -kontoen, fordi Facebook til enhver tid kan ændre deres love og planer. Selv om risikoen er marginal, f.eks. at miste nogle vigtige oplysninger, er det ikke særlig specialiseret at have mange kunder og potentielle kunder, der går til en side, som ikke er din, ud over den virksomhedsejede internetside.

Konkurrenterne på Facebook er lidt også stiv.

I betragtning af at mange virksomheder tænker på Facebook som et potentielt marked for deres varer har de oversvømmet Facebook med annoncer. En kunde kan ikke have 100% fokus på din side uden at blive afbrudt af andre organisationer, der tilbyder sammenlignelige varer. En virksomheds internetside er ekstremt kalkuleret, fordi en forbruger vil helt sikkert have et koncentreret fokus, selv om det er momentant. En forbruger kan hurtigt beslutte sig for at købe de varer eller de tjenester, der er tilgængelige, uden at blive afsporet af konkurrencen.

Talrige potentielle kunder har ikke en Facebook-konto

Den nuværende globale befolkning gik til 7,6 milliarder i juni 2018 i henhold til de mest aktuelle FN-estimater udarbejdet af Worldometers. Facebook har dog kun omkring 2,19 milliarder som foreslået over. Dette er en meget lille procent. De fleste af de mennesker, der måske har brug for dine produkter og tjenester, får måske aldrig nogensinde kendskab til dem, hvis du kun bruger Facebook til at vise dine produkter.

I modsætning til en Facebook-konto garanterer et websted på internettet en langvarig serviceforbindelse

Facebook kan være et fantastisk sted at få helt nye mulige kunder, men det giver ikke en varig organisationsforbindelse. En virksomhed ved at motivere deres følgere til at tilslutte sig deres hjemmesider garanterer, at de vil forblive i opkald, da de får dem til at tilbyde deres e-mail adresser. Du kan ikke sikre dig at være på kundens Facebook newsfeed, men du er garanteret at blive set i deres e-mail-bokse, når du sender dem en mail.

Et websted er ikke begrænset

Et websted, der er sat op af eksperter, er en forlængelse af det, som virksomheden ønsker at opnå på sigt. Den giver kunderne alle de oplysninger, der er nødvendige, og hjælper dem med at genkende virksomhedens handlingsplan. Dit websted gør dig forskellig fra dine konkurrenter, fordi du tilpasser det til at fortælle din historie på en ekstra iøjnefaldende og tiltrækkende måde.

Related Post